27 Haziran 2013 Perşembe

Klavuz Konya evden eve taşımacılık

  Konya merkezli olan firmamız faaliyet alanını evden eve taşımacılık olarak belirlemiş olup, müşteri memnuniyetinden ödün vermemek adına teknolojik gelişmeleri yakından takip ederken, kalifiye personel ile çalışma şiarından taviz vermemektedir. Aldığınız hizmetin sonucunda memnun kalmanız için ekipmanlarımızı günümüz şartlarına uygun hala getirdik. Araç parkımızda bulunan iki adet araca monteli asansör ile 45 metreye kadar olan katlara erişim sağlaya bilmekteyiz. Bünyemizde ki kurmalı asansörler ile düşük katlı ve bomlu asansörlerin girmesinde sıkıntı çıkan alanlarda hizmet verebilmekteyiz.
  Yükleme yapılan ev eşyalarının hasar görmesini engelleyecek yapıda dizayn edilmiş olan çelik kapalı kasa kamyonlarımız, yükleme, taşıma, boşaltma safhalarında sıfır hata ile çalışmamıza yardımcı olmaktadır. Bağlantı kemerleri sayesinde eşyanın düşmesini ya da gidip gelmesinin önleyecek şekilde sabitleştire biliyoruz. Göğsümüzü gere gere söyleyebiliriz ki, sıfır hata ile müşteri memnuniyeti kazanma hedeflerimizi revize etme ihtiyacı hissetmedik.
  Kamyonlarımızın hacmi 40 – 60 metreküptür. Bu da 3 + 1 için özel tasarım ile yaptığımız araçlarımızla eşyalarınızın tek sefer içerisinde bulunduğunuz adresten gideceğiniz adrese hasar görmeden taşınabilmesini sağlar. Konya evden eve nakliyat sektöründe ilklerin temsilcisi olan şirketimiz, nasıl bundan 13 sene önce kurmalı asansörü şehrimize getirmiş, meslektaşlarının ufkunu açarak hizmet kalitesi çıtasını yukarıya taşıdı ise, bu günde 45 metreye kadar hizmet verecek konuma gelerek hizmet çıtasını tekrar bir yukarıya taşımıştır.
  Siz değerli müşterilerimizin mağdur olmaması için araca monteli ve kurmalı asansörlerimizi, müsait olduğunda diğer nakliye firmalarına kiralık olarak vererek vatandaşlarımıza hizmete devam etmekteyiz.
  Konya da ev eşyası taşıma ihtiyacınız olduğunda bizimle görüşmeden son kararınızı vermeyiniz.
http://www.konyaevdenevenakliyat.web.tr
Konya da evden eve nakliyat firması ihtiyacınız varsa, Klavuz nakliyat ile görüşmeden son kararınızı vermeyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder