26 Haziran 2013 Çarşamba

Konya evden eve nakliyat

  Gerekçesi sizde saklı, yeni bir eve taşınma ihtiyacı hasıl olduğunda, evdeneveciler ile irtibat ihtiyacı ortaya çıkıyor. Çok değil on beş sene öncesin de eve eşyası taşımanız gerektiğinde, eş, dost, arkadaş marifeti ile imece usulü yapılan bu faaliyetin ortaya çıkardığı mağduriyetler evden eve taşımacılık sektörünü yarattı.
  Ne maksatla kullanıldığına bakılmaksızın temin edilen araçlarda, usulünce paketleme yapılmadan ehil olmayan insanlar tarafından yükleme, boşaltma yapılan eşyalar hasar görmekteydi. Ambalajlama teknikleriyle, malzemelerinden yoksun olan bu taşıma sisteminde kapalı kasa olmayan, temizliği usulünce yapılmamış, temizlenmeye çalışılsa da toz girmesini engelliyecek yapıda olmaya bu araçlar da, onca para ödeyerek aldığınız ev eşyalarınızın kirlenmesini önleyemezsiniz. Nakliye işinin sonunda günlerce koltuk, kanepe, yatak yorgan temizliği yapılırdı. İndirme bindirme ve istifleme gelişi güzel yapıldığı için aracın hareketi ile birlikte birbirine çarpan eşyalar kırılıp dökülürdü. Evden eve taşımacılık tekniklerini bilmeden yükün altına giren sizlerde günlerce nakliyat yorgunluğunu atamazdınız.
  Laf aramızda maddi olarak zarara girip, üstüne üstlük bedensel yorgunluk yaşadıktan sonra, belki de aylarca eşinizin taşınma esnasında oluşan hasarlar için söylenmesini dinlerdik.
Evden eve nakliyat sektörü teknolojik gelişmeleri de arkasına alarak müşterilerine kaliteli hizmet sunumu adına hızlı adımlarla büyüyor. Battaniye, streç, balonlu (pat pat) naylon, karton kutu, hurç gibi paketleme malzemeleri ile yapılan ambalajlama, toz, kir, kırılma, v.b. hasarlar minimuma indirilir.
  Dışarıdan asansör ile evden araca, araçtan eve nakillerde, dar merdivenler, dönüşe izin vermeyen merdiven boşluklarının oluşturabileceği tahrifat ortadan kalkarken, apartman sakinlerinin de rahatsızlığı önlenmiş olur.Kazanılan zamandan ötürü yeni yuvanıza daha erken yerleşme imkanı bulursunuz.
  Artık birçok firma faaliyetlerine kapalı çelik kasa araçlar ile devam etmektedir. Her türlü dış etkiye karşı koruma sağlayan bu yapı yükleme aşamasında, eşyalar arasında kullanılan kuşak ile bağlama yönteminden ötürü aracın hareket etmesi ile sallanma, oynama, hareket etmediği için ev eşyalarının hasar görmesine mani olur.
  Modüler yapıya sahip, yatak odası, vitrin tarzı ürünler sökülüp takılırken kırılma, parça artması veya eksilmesi durumunu da yaşamıyorsunuz. Bu işi profesyonel anlamda yapan elemanlar sayesinde zahmetsiz ve kaliteli hizmet alabiliyorsunuz.
  Sizleri bunca zahmet ve riske katlanmadan önce maliyet hesabı yapmaya davet ediyoruz. Evden eve taşıma firmalarından aldığınız teklif ile kendiniz yapmak istediğinizdeki maliyetleri mukayese etmeye davet ediyoruz.
http://www.konyaevdenevenakliyat.web.tr
Konya da evden eve nakliyat firması ihtiyacınız varsa, Klavuz nakliyat ile görüşmeden son kararınızı vermeyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder