26 Haziran 2013 Çarşamba

Evden eve taşıma

  Taşıma kararı yeni başlangıçların ilk adımıdır.
  İkamet ettiğiniz ev kiracı ev sahibi ilişkisinden, beğenilmemekten, zaruretten, kendi evinizi satın almaktan, her ne gerekçe olursa olsun terk edilmesi gerektiğinde hummalı bir çalışma içine girilir.
  Onca emek vererek kazandıklarınız ile aldığınız eşyalar zarar görmeden en ekonomik ve kaliteli taşıma nasıl yapılır araştırması başlar. Kendi imkanlarımız ile nasıl taşınırız olasılığını devre dışı bırakıyorum. Konya da evden eve taşımacılık başlıklı yazımda bu konu hakkında açıklamalar yaptım arzu edenler o yazımı okuyabilir.
  Daha önce nakliyat tecrübesi yaşamış tanıdıkları, Bürolarında evden eve nakliyat firmalarını, Internet web sitelerini taramadan geçirerek tercih oluşturmaya çalışırız. Ev eşyası taşıma akdi yapacağımız firmadan neler talep etmeliyiz?
  Söz uçar yazı kalır desturundan hareketle bu işinde olmaz ise olmaz kuralı nakliyat sözleşmesidir. Örnek nakliyat sözleşmesini inceliye bilirsiniz. Şahsi özel eşyalarınızı ve kırılabilecek eşyalarınızı kendiniz paketlemelisiniz. Evdeneveci firmayı bürosunda ziyaret etmeli, mümkün ise taşımada kullanılacak aracı görmelisiniz. Eşyalarınızın paketlenmesinde kullanılacak ambalaj malzemelerinin örneklerini görmeli, iş başlama saati, kullanılacak yöntem, personel sayısı, taşımacılık şirketinin vaat ettikleri, ödeme şekli ve miktarı kayıt altına alınmalı, sigorta yapılacaksa, neleri kapsadığı görülmelidir.
  50-100 Tl tasarruf etmek adına size güven vermeyen evden eve taşımacılık firması ile çalışarak sıkıntıya davetiye çıkarmamalısınız. Takdir edersiniz ki aldığınız hizmetin size olduğu kadar taşımacılar içinde maliyet kalemleri vardır. Pazarlık yapma yetenekleriniz ile şirketin kar marjını çok düşürerek maliyetlere yakın bir fiyata çekmek sürprizler ile karşılaşma olasılığını da beraberinde getirir. Taşıma günü sizden daha cazip bir fiyat ile anlaşma yapan üçüncü şahısların işini yapmak için sizin işiniz yapılmaz ise içinde bulunduğunuz durum itibari ile hizmetinden emin olamayacağınız farklı bir firma ile daha yüksek ücretlerle çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Lütfen dikkat edelim, yeni yuvanıza taşınmak eziyet halini almasın.
http://www.konyaevdenevenakliyat.web.tr
Konya da evden eve nakliyat firması ihtiyacınız varsa, Klavuz nakliyat ile görüşmeden son kararınızı vermeyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder