26 Haziran 2013 Çarşamba

Evden eve taşımacılık

  Anlaşma gereği bir kısım eşyayı kendimiz ambalaj yapacak isek, yol haritası nasıl olmalı?
  Yeni yuvamızda kullanım önceliğine göre eşyaları gruplama yaptıktan sonra kutu, koli, ambalaj kağıdı, bant, kalem, gibi ihtiyaç duyulan ürünleri temin etmeliyiz.
  Cam, porselen tarzı ürünlerin birbiri ile temasını engelleyecek balonlu (pat pat) naylon, kumaş, kartın,kağıt türü materyaller ile izolasyonunu sağlamalıyız. İçine yerleştirme yaptığımız kutu veya koli üzerine numara vererek, listesini yanımıza da alabileceğimiz gibi, kutu üzerine liste de yapabiliriz. Paketleme de ihmal edilmeyecek öncelik, kırılacak malzeme olduğunu rahatlıkla okunabilecek şekil de görünen yüzeylere yazmaktır. Taşımacı personelin dikkatini çekecek büyüklükte olmalıdır ki, araç içerisinde istif yaparken uygun yere koyabilsin.
  Şayet küçük çocuk, tedavisi devam eden hasta var ise onlara ait malzemeler bir çırpıda bulunabilecek öncelik de, yükleme ve indirme yapılması hususunda firma yetkilileri bilgilendirilmelidir. Mevsimine göre yedek kıyafetler ve ilk yardım malzemeleri kolay ulaşılabilecek şekilde yerleştirilmelidir.
  İnsanların birinci önceliğe sahip ihtiyacı beslenme ise, buna da küçük bir önlem alınmalıdır.
  Nacizhane tavsiyem odur ki; özel şahsi eşyalarınız ile tabak, çanak, süs eşyası gibi eşyaların ambalajlanmasını kendiniz yaparken, geri kalan mobilya, yatak odası, çocuk odası,koltuk, kanepe, vitrin tarzı eşyalarınızın anlaşma yaptığınız şirket tarafından gerekli ise de monte, monte ve paketleme yapmasına izin veriniz. Unutmayalım ki başkası tarafından sarıp sarmalanan ev eşyalarının ne kadar usulüne uygun yapıldığını bilemezler. Sonradan ihtilaf çıkmasını önler. Konya da evden eve nakliyat firması ihtiyacınız varsa, Klavuz nakliyat ile görüşmeden son kararınızı vermeyiniz.
http://www.konyaevdenevenakliyat.web.tr
Konya da evden eve nakliyat firması ihtiyacınız varsa, Klavuz nakliyat ile görüşmeden son kararınızı vermeyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder